U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

1702 Groot-Bijgaarden

Omschrijving

Knappe woning met loods/garage

Op een ideale ligging, met een maximale bereikbaarheid, tussen het station van Dilbeek en Groot-Bijgaarden, nabij de afrit R0, ligt deze charmante woning met tuin en loods. Kom dit aantrekkelijk aanbod snel ontdekken! Voor een woning met oa 4 slaapkamers is de prijs – kwaliteit verhouding ideaal!
De woning is gelegen op een eigendom van ca 2are, met op het gelijkvloers: een inkomhal met trap, een recent vernieuwde keuken van 15 m² (met inductiekookplaat, vaatwas, oven en microgolf), een aparte WC, een living en eetplaats van 32 m². Op de 1ste verdieping: een nachthal, een badkamer (met douche, WC en lavabo) en 2 ruime slaapkamers (16 m²). Ook op de 2de verdieping is een nachthal met nog eens 2 slaapkamers (16 en 10 m²).
Als extra is er een ruime garage of loods gelegen naast de woning op een apart perceel van 112 m², met uitbreidingsmogelijkheden (boven de garage).
Deze fraaie woning kent meerdere troeven : een verwarmingsinstallatie op aardgas, overal radiators, overal rolluiken, betonnen draagvloeren dus een zeer solide structuur, ideale ligging, instapklaar, uitbreidingsmogelijkheden, ruimte gevoel door de hoge plafonds, gezellige lichtinval, automatische garagepoort, ….
Aarzel niet en ontdek snel deze leuke woning! Prijs – kwaliteit een echte aanrader! Voor meer info en/of bezoek, contacteer Bjorn op het nummer 0491/88.61.51.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners