U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9450 Haaltert

Omschrijving

Charmante 4-gevelwoning

Kom deze mooie aanbieding ontdekken! Een zeer charmante 4 gevel woning op een eigendom van ca. 488 m² , gunstig en rustig gelegen, op wandelafstand van het centrum van Haaltert en in de directe nabijheid van de oprit E40 en expressweg Aalst-Ninove.
Deze uiterlijk uniek ogende villa beschikt over verschillende troeven, beschikkend over een living van 25 m², een eetplaats van 20 m², een ingerichte keuken, een badkamer met WC, douche, bad en lavabo, een aparte WC, een ruime inkomhal, een nachthal op de 1ste verdieping met 2 ruime slaapkamers van 18 m² en op de 2de verdieping 2 kleinere slaapkamers van 13 m². De woning is volledig onderkelderd, beschikt over een aparte berging van 16 m², en een gezellige zonnige achtertuin van 45 m² en 3 aangelegde parkeerplaatsen vooraan de woning . De ramen zijn dubbel beglaasd en reeds vernieuwd, overal rolluiken aanwezig.
Deze aangename woning blinkt uit door zijn aangename lichtinval, zijn ruimtegevoel door de hoge plafonds tot 2.9 m, zijn gunstige ligging, zijn stabiele structuur, zijn directe instapklaarheid mits enkele kleine aanpassingen, zijn laag beschrijf.
Kom deze topper in zijn prijscategorie snel ontdekken! Prijs-kwaliteit-ligging : een aanrader! Telefoon Bjorn : 0476/68.93.23


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners