U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9450 Haaltert

Omschrijving

Getekend bod en verkocht

Deze half open bebouwing is zeer rustig gelegen en heeft een degelijke stevige ruwbouw van 1954 en is gelegen op een mooi stuk grond van 4a30ca.
Op het gelijkvloers vindt u de inkom, een woon- en eetkamer met aangrenzend plaats keuken en berging. Ook aanwezig een 2de zitkamer/bureel/3de slaapkamer van ca. 17 m².
Op de eerste verdieping bevinden zich een nachthall, twee ruime slaapkamers (ca. 17 m³) en een vaste trap naar de zolder. Deze kan ook verder ingericht worden met bijkomende slaapkamers. De ruwbouw en het dakgebinte zijn in goede staat en vormen een perfecte basis om de rest te renoveren. Mits aanpassing van de achterbouw kan hier een grote woonkamer, keuken en wasplaats gemaakt worden. De tuin is zeer rustig en aangenaam en leent zich perfect tot aansluiting aan woonkamer/keuken. De perfecte woning voor mensen die een huis zoeken aan een lage prijs en zelf wensen te verbouwen of de doe-het-zelvers die zo een meerwaarde in de ideale gezinswoning realiseren wat hier absoluut mogelijk is. Voor contact bel 0475/82.84.82.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners