U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9310 Herdersem

Omschrijving

Open bewonig met tuin en aanhorigheden

Wie droomt er van een unieke, uitgestrekte en prachtige eigendom , in een oase van rust, op een toplocatie! Maak uw droom waar en kom dit uitzonderlijke goed ontdekken!
Deze charmante, ruime, volledig gerenoveerde en zeer solide, alleenstaande woning is gelegen in het hart van de Faluintjesstreek te midden het groen, in een rustige straat, nabij het centrum van Herdersem.
Deze instapklare 4 gevel woning is volledig gerenoveerd 7 jaar geleden met een nieuw dak, nieuwe koperen dakgoten, nieuw sanitair, nieuwe en conforme elektriciteit, nieuw schrijnwerk, dubbele beglazing, nieuwe vloeren, een volledig nieuwe keuken in cottage-stijl, een ingerichte dressing, een nieuw beklede trap met fraaie afwerking, praktisch ingedeeld met oog voor detail.
De woning beschikt op het gelijkvloers over een aparte ruime inkomhal met trap, een grote living met vuurhaard met zicht op de tuin, een bureelruimte, een eetplaats en een ruime open keuken met een Amerikaanse ijskast, een industrieel fornuis van SMEG, een ingebouwde combi-oven, een dubbele spoelbak en een vaatwas, een berging naast de keuken, een gastentoilet, een veranda, een waslokaal en een stooklokaal. De 1ste verdieping is verdeeld in een ruime nachthal, met 3 ruime slaapkamers , een ruime badkamer en een dressing. In elke ruimte elektrische verwarming via accumulatoren, in elke ruimte rolluiken en ingewerkte vliegenramen.

Een gigantische eigendom van 40 are rond de woning te verdelen in een solide aangelegde oprit en zonneterras, een pergola, staanplaatsen voor meerdere wagens, een garage, een carport, een moestuin met serre, een dierenweide met een ingerichte voederstal. De berggeitjes zijn inbegrepen.

Deze woning blinkt uit door zijn praktische indeling, zijn ruime vertrekken, zijn aangename lichtinval, zijn ruimtegevoel, zijn ligging, zijn bereikbaarheid, zijn ruime charmante tuin met zonneterras, zijn solide structuur, zijn directe instapklaarheid, zijn volledige conforme elektriciteit, zijn volledige renovatie, zijn uitgestrektheid.
Het perceel maakt onderwerp uit van een goedgekeurde verkaveling, dwz perceel kan ingedeeld worden in 2 percelen en naast de bestaande woning wordt de grond bijgevolg als “bouwgrond” beschouwd en zijn er verschillende voordelen : er kan extra bijgebouwd worden, er kan als apart perceel doorverkocht worden, …. Ook zeer interessant voor een praktijkruimte, vrije beroepen, zelfstandigen, …..!!!!!

Direct en aangenaam wonen in een fraaie en rustige omgeving maakt van deze woning een uitzonderlijke troef!

Prijs – kwaliteit : een aanrader!

voor meer inlichtingen bel Bjorn op 0476/68 93 23


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners