U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9308 Hofstade

Omschrijving

Mooie solide woning!

Wie is er op zoek naar deze fraaie en solide woning? Compleet instapklaar en volledig gerenoveerd van kop tot teen, van dak tot keuken, van bevloering tot trap, van keuken tot badkamer , van aardgas tot elektriciteit, ……
Deze woning blinkt uit door zijn praktische indeling, zijn ruime vertrekken, zijn aangename lichtinval, zijn volledig gerenoveerde eigenschappen. Renovatie - realisaties : dak, isolatie, velux en dakbedekking (2007), elektriciteit en CV op aardgas (2007), keuken (2009), badkamers (2007), trap (2013), ramen en deuren (2008), vloeren (2009)
Een echte aanrader voor wie een instapklare, frisse en ruime woning zoekt !

De woning beschikt op het gelijkvloers over een aparte inkomhal met trap, een ruime eetplaats en een mooie open living , een open keuken voorzien van alle comfort (vaatwas, oven, frigo, keramische kookplaat) met een prachtig zicht op de tuin, een badkamer met bad, een dubbele lavabo en WC en een handige berging/washok. De 1ste verdieping is in te delen in een nachthal met 2 ruime slaapkamers. De zolderverdieping, bereikbaar met een vaste trap, is zeer fraai ingericht en ingedeeld in een slaapkamer en een aparte badkamer met ligbad, lavabo en WC.

Belangrijke kenmerken van de woning : een zeer solide woning met betonvloeren, een lange zijdelingse aparte toegang naar de achterzijde van de woning, elektriciteit en CV conform, meteen instapklaar, dubbele beglazing in PVC, zeer veel lichtinval, praktische indeling, ruimtegevoel en een gezellige tuin met terras, volledig vernieuwd, 2 badkamers. Voordeel van laag beschrijf! Telefoon Bjorn: 0476/68.93.23.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners