U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9308 Hofstade

Omschrijving

mooie instapklare woning

Babbelaarstraat 141 te Hofstade
In een rustige en aantrekkelijke omgeving, dit uniek aanbod! Prijs – kwaliteit : zeer interessant!
Deze charmante en ruime woning bevindt zich nabij het centrum van Hofstade en op 5 min van het centrum van Aalst, doch in een rustige buurt, met een grondoppervlakte van 235 m² en een gezellige zuid gerichte tuin.
Deze instapklare woning is in 2004 opgeknapt met een nieuwe veranda en keuken (oven, microgolf, vaatwas, frigo, inductiekookplaat, dampkap). In 2013 werden er nieuwe ramen gestoken in dubbel glas.
De woning beschikt op het gelijkvloers over een aparte ruime inkomhal met trap , een grote living met eetplaats, een recente keuken, een badkamer met bad, lavabo en WC, een berging, een extra berging/werkruimte en een 2de aparte gang met directe toegang naar achterzijde van de woning (zeer voordelig). De 1ste verdieping is verdeeld in 2 heel ruime slaapkamers en een nachthal. De zolderverdieping is bereikbaar via de vaste trap, is zeer ruim en kan volledig ingericht worden als extra kamers. Overal rolluiken, verwarming op aardgas.

Deze woning blinkt uit door zijn praktische indeling, zijn ruime vertrekken met hoge plafonds, zijn aangename lichtinval, zijn ruimtegevoel, zijn voordeel van klein beschrijf, zijn centrale doch rustige ligging, zijn ruime zuid-gerichte charmante tuin met terras en een aparte toegang, zijn solide structuur met betonvloeren en zijn directe instapklaarheid.
Prijs – kwaliteit : een aanrader! Contacteer Bjorn op het nr. 0476/68.93.23.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners