U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9308 Hofstade

Omschrijving

Gerenoveerde woning met klein beschrijf!

Een ruimtegevoel en veel lichtinval zijn de troeven van deze 2 gevel woning. Achter de voorgevel schuilt een verrassende combinatie van strakheid, eenvoud, gezelligheid en woonplezier. Kom snel deze prachtige aanbieding ontdekken, op een eigendom van 490 m² met 3 slaapkamers, mogelijkheid tot 4de, een grote diepe tuin, waarbij gelijkvloers in 2017 volledig is vernieuwd, gaande van keuken, tot bevloering, tot elektriciteit en verwarming met een HR condensatieketel, vernieuwde radiatoren, …. Kortom een aantrekkelijke aanbieding met een klein beschrijf, geniet nu nog van deze verminderde registratierechten!
De woning, vroeger een dokterspraktijk, is in te delen in een inkom met gang, een bureelruimte vooraan, met een privé toilet, naar achteren toe een ruime en diepe leefruimte/eetplaats van 66 m² met een open moderne en volledig ingerichte keuken, met zicht op de tuin via grote raampartijen. 2 slaapkamers van ca. 18 m² op de 1ste verdieping met een badkamer. 1 slaapkamer op de zolder met de mogelijkheid tot creatie van een extra slaapkamer.
De vernieuwde ruimtes, de nieuwe elektrische installaties en verwarming, het ruimtegevoel, de lichtinval, de vernieuwde dubbele beglazing, het klein beschrijf, de directe instapklaarheid zijn maar enkele troeven van dit pand. Om de ligging met de goede bereikbaarheid naar E40 niet te vergeten!
Aarzel niet en wees u bewust van de charme van deze gezellige instapklare woning!
Contacteer Björn op 0491/88.61.51.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners