U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9340 Lede

Omschrijving

instapkare woning met 3 slpks en tuin

Een zeer charmante instapklare half-open bebouwing nabij het centrum van Lede, doch zeer rustig gelegen! Prijs – kwaliteit : een echte aanrader! Elektriciteit volledig conform! Laag beschrijf mogelijk!
Deze leuke en ruime burgerwoning bevindt zich nabij het centrum van Lede, op een totale oppervlakte van 190 m². De woning beschikt over een parkeerplaats aan de straatzijde en heeft bovendien nog een zijdelingse oprit naar achteren. Deze fraaie woning blinkt uit door zijn praktische indeling, zijn ruime vertrekken met hoge plafonds, zijn aangename lichtinval, zijn ruimtegevoel, zijn voordeel van klein beschrijf, zijn centrale doch rustige ligging, zijn gezellige zuid-gerichte tuin met terras en zijn conforme elektriciteit.
De woning beschikt op het gelijkvloers over een aparte inkomhal , een grote living, een eetplaats, een keuken met zithoek, een ruime badkamer (met bad, WC en lavabo en wasmachine), een berging of werkruimte, en een aparte WC . De 1ste verdieping is verdeeld in 2 ruime slaapkamers. De zolderverdieping is zeer ruim, het dak is in 2012 volledig geïsoleerd en fungeert als 3de slaapkamer met inbouwkasten afgewerkt. Dubbele beglazing, overal rolluiken, verwarming op stookolie, aanwezigheid van een ruime droge kelder.
Contacteer Bjorn op het nr. 0476/68.93.23


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners