U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

1770 Liedekerke

Omschrijving

Ruime, instapklare woning

Op zoek naar een fraaie, solide, zeer ruime, instapklare woning, met een prachtige zuidgerichte tuin met dubbele garage/atelier, in de schaduw van Liedekerke Bos? Een top aanbieding!
Belangrijke kenmerken van de woning : een zeer solide woning, een lange zijdelingse oprit naar de aparte dubbele garage of atelier, plaats voor meerdere wagens, elektriciteit conform, meteen instapklaar, dubbele beglazing in alu, zeer veel lichtinval, praktische indeling, ruimtegevoel en een gezellige tuin met terras
Deze prachtige villa, op een totale oppervlakte van 530 m², blinkt uit door zijn praktische indeling, zijn ruime vertrekken en zijn vele mogelijkheden.
Een echte aanrader voor wie een instapklare, frisse en ruime woning zoekt! De woning beschikt op het gelijkvloers over een aparte inkomhal met trap en vestiaire, een aparte bureelruimte, een ruime eetplaats en een mooie open living met sfeerhaard op aardgas en prachtig zicht op de tuin, een gastentoilet, een zeer fraaie keuken volledig voorzien van alle comfort en een berging. De 1ste verdieping is in te delen in een nachthal met een aparte bureelruimte, 2 ruime slaapkamers en 1 kleinere slaapkamer, een badkamer met lavabo, Douche/bad en een aparte WC. De zolderverdieping is noch ingericht noch geïsoleerd, doch kan nog fungeren als extra kamer.
Eventuele mogelijkheid voor een vrij beroep. Voor meer info en/of bezoek contacteer Bjorn op het nr. 0476/68.93.23.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners