U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

1770 Liedekerke

Omschrijving

Charmante woning

Nabij het centrum van Liedekerke, dit uniek aanbod! Prijs – kwaliteit : een echte aanrader met een topligging!
Deze charmante, ruime en zeer solide woning bevindt zich nabij het centrum van Liedekerke, op 5 min van het station en in de buurt van alle handelszaken, met een grondoppervlakte van 362 m² en een gezellige zuid gerichte tuin.
Deze instapklare 3 gevel woning dateert van 1973 maar is de laatste jaren opgeknapt en vernieuwd : nieuwe laminaat, elektriciteit volledig conform, zolderisolatie, boiler warm water, … Kortom, u betreedt een solide en fraaie woning met karakter.
De woning beschikt op het gelijkvloers over een aparte ruime inkomhal met trap en gastentoilet , een grote living met eetplaats, een ruime keuken met zithoek, een berging en washok. De 1ste verdieping is verdeeld in een ruime nachthal, met 3 ruime slaapkamers (allen geschikt voor dubbel bed), een badkamer met bad, lavabo en WC. De zolderverdieping is reeds geïsoleerd, is zeer ruim en kan volledig ingericht worden als extra kamers. Overal rolluiken, verwarming op elektriciteit (convectoren). Naast de woning een oprit naar de ruime garage (2 wagens) en toegang tot de tuin met aangenaam zonneterras.

Deze woning blinkt uit door zijn praktische indeling, zijn ruime vertrekken met hoge plafonds, zijn aangename lichtinval, zijn ruimtegevoel, zijn centrale ligging, zijn bereikbaarheid, zijn ruime zuid-gerichte charmante tuin met terras, zijn solide structuur met betonvloeren, zijn directe instapklaarheid, zijn volledige conforme elektriciteit. BEL Björn 0476/68 93 23


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners