U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

1840 Londerzeel

Omschrijving

RUSTIG GELEGEN OPEN BEBOUWING MET TUIN EN WEIDE


Deze open bebouwing bevindt zich in een residentiële woonwijk in Londerzeel op een boogscheut van de A12. Ze is zeer rustig gelegen in een groene wijk.
Wanneer men de woning binnenkomt, is er een ruime traphal. Van hieruit kan men naar een ruime woonkamer met ingebouwde haard, aanpalend de keuken. Tevens op het gelijkvloers is er een apart toilet, een badkamer met douche en ligbad en twee kinderkamers. Vanuit de keuken heeft men toegang tot een ruime berging met wateraansluiting voor een wasmachine die naar de tuin leidt.
De verdieping telt een zeer grote slaapkamer, een kinderslaapkamer, een berging en een apart toilet. Door de aanwezigheid van wateraansluiting is er ook de mogelijkheid om een tweede badkamer in te richten.
Achter de woning treft men een dubbele garage met berging. Er is ook een tuin met daarachter een grote weide. Deze weide betreft een apart perceel (+/- 5 are) en kan dus apart verkocht worden.
De troeven van deze woning zijn: instapklaar, de grote tuin, vier slaapkamers, functionele inrichting. Aarzel dus niet om mij te contacteren voor meer info of voor een bezoek ter plaatse. Koen: 0483/29.09.73


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners