U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2800 Mechelen

Omschrijving

Unieke woning

Top-aanbieding! Nabij het centrum van Mechelen, in de buurt van de Vesten, in een florerende doch rustige buurt, bevindt zich dit unieke pand, een prachtige woning in villa-stijl, op een totale oppervlakte van 317 m² met 2 garages voor meerdere wagens.

Deze ruime, fraaie en aantrekkelijke woning heeft een eigentijdse stijl en een praktische doch unieke indeling, met op het gelijkvloers 2 garages voor meerdere wagens, een berging, een stooklokaal en een ruimte met 2 slaapkamers en een badkamer (WC, inloopdouche en lavabo), deze kan zelfs dienst doen als studio met een aparte ingang. De 1ste verdieping is in te delen in een inkomhal, een zeer ruime living met eetplaats, een aangename keuken, een ruime slaapkamer en een 2de badkamer met WC, bad en lavabo. Ook het terras aan de voorzijde maakt van het geheel iets speciaal.

De troeven van deze woning niet te vergeten : ruimtegevoel, aparte toegang naar de achterzijde van het perceel, veel lichtinval, uitbreidingsmogelijkheden, zijn unieke stijl, zijn ligging en oriëntatie, zijn stabiliteit, directe instapklaarheid mogelijk.

De woning biedt vele mogelijkheden en mits een opfrisbeurt kan deze omgetoverd worden tot een uniek droomhuis, evenzeer ideaal voor een zelfstandig of vrij beroep. Ideale ligging! Prijs – kwaliteit een echte aanrader! Voor meer info en/of bezoek contacteer Bjorn op het nummer: 0476/68.93.23.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners