U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9402 Meerbeke

Omschrijving

CHARMANT LANDHUIS

Deze vrijstaande villa in Britse landhuisstijl is gelegen op een uniek perceel in de groene rand van Meerbeke. De woning heeft een traditionele / klassieke indeling en is verrassend ruim te noemen !
Het pad naar de woning is typerend en zet meteen de toon. De inkomhal verdeelt het gelijkvloers in 2 gelijke delen. Langs de straatzijde bevindt zich een lichtrijke leefruimte die warmte en gezelligheid uitstraalt. Aan de tuinzijde trekt de vernieuwde keuken alle aandacht naar zich toe. Deze is compleet uitgerust en uitgevoerd in natuurlijke materialen. Er is zelfs voldoende ruimte voor een volwaardige ontbijthoek die tevens aansluiting geeft op het overdekte terras en de onderhoudsvriendelijke tuin. Op het gelijkvloers bevindt zich ook een bureel met op-maat-gemaakte-kasten met aansluitend een practische wasruimte.
Een authentieke wenteltrap leidt ons naar het verdiep. Hier bevinden zich 2 grote slaapkamers en 1 master-bedroom die haar naam alle eer aandoet. Een dressing en smaakvolle inloopdouche ( volledig nieuw ) zijn standaard. De badkamer op de nachthal is eveneens splinternieuw en biedt met een ligbad, hangtoilet en wasbekken alle nodige comfort. Top !
Kortom, deze charmante en ruime cottage-woning baadt in warme gezelligheid. Misschien iets voor u ? Kom uzelf overtuigen en vraag een bezoek of meer info BEL Nathalie op het nummer 0473/36.33.91


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners