U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9420 Mere

Omschrijving

UNIEK & RUSTIG WONEN in een oud schoolgebouw met veel ruimte!

Voor alle info of een bezoek bel Pieter Beeckman op 0486 48 79 71 of mail naar pieter.beeckman@francois-partners.be.
In een rustige doodlopende straat in Mere vinden we deze karaktervolle recent gerenov. HOB die alles biedt wat hedendaags wonen inhoudt. Dit oude schoolgebouw werd in 2015 volledig gerenov. met respect voor de oude architectuur en afgew. met kwaliteitsv. en energiezuin. materialen en zonnepanelen (EPC 137 kWh/m²/jaar). De ruime woning (195m²) bestaat uit een GVL met inkom en toilet, een aangen. leefruimte (met eet- en zitpl.), een volledig inger. keuken en prakt. berging (met pl. voor wasm. en droogk). De grote glaspartijen zorgen voor een baken van licht tot in het centrum van de woning. Er is ook een autom. zonnescreen voorz. De gezellige en leuk inger. patio biedt ruimte voor een ruime zithoek en grote tafel. De oriënt. is Z!
De 1e verd. omvat 2 ruime SLK (waarvan er 1 is ingericht als dressing - welke blijft staan!) en 2 zeer verzorgde badk., waarvan 1 grote met douche en dubb. lavabo en een kleinere met wc en lavabo.
Er is ook een ruime overloop met vaste trap naar het 2e verdiep. Daar vinden we nog 2 zeer ruime SLK, voll. afgew. en met veel mogelijkheden! We vinden er ook nog een prakt. berging waar ook de condensatieketel staat en de SMA-omvormer van de zonnepanelen (= HR-panelen van VIESMANN). Op de vroegere speelplaats, die nu als binnenkoer dient, is er nog een extra bergr. (3,5m²) en een privé-autostaanpl. aanwezig.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners