U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9310 Moorsel

Omschrijving

Solide en ruime woning op 33a

Wie is er op zoek naar een fraaie, solide en ruime woning op een gigantische eigendom van 27a49ca are? Een unieke aanbieding! Nabij het centrum van Moorsel, doch rustig gelegen, bevindt zich deze charmante en praktisch ingedeelde woning met een aparte parkeerzone naast de woning voor 5 wagens, met een oprit naast de woning via een elektrische hek, een toegang voor wagens naar de achterzijde van de woning, 3 gekoppelde ruime garages achteraan de woning, een apart atelier, een moestuin met vollière, een ingerichte bloementuin en een tuin met boomgaard, dit alles op een complete oppervlakte van 27a49ca. Ideaal voor vrije of zelfstandige beroepen, ideaal voor opslag, ideaal ook voor wie van vrijheid van ruimte en van dieren houdt! U waant zich in een oase van rust!
De woning zelf is instapklaar en kan worden ingedeeld als volgt, op het gelijkvloers de inkomhal met een apart gastentoilet en een bureelruimte. Een ruime living en eetplaats van 42 m², met een gashaard, een open keuken en een aparte zitruimte achter de eetplaats met zicht op de uitgestrekte tuin. Tevens op het gelijkvloers een gang, met 3 slaapkamers en een badkamer met lavabo, bad en WC, een dressing en een wasruimte/berging met een bijkeuken en een inloopdouche.
De zolder is volledig geïsoleerd en ingericht en ingedeeld in 2 aparte slaapkamers. De woning is volledig onderkelderd. Extra kenmerken zijn : centrale verwarming op aardgas, overal radiatoren aanwezig, dubbele beglazing met rolluiken, betonvloeren, lavabo’s in elke slaapkamer.
Deze woning blinkt uit door zijn praktische indeling, zijn enorm volume met een living van 42 m², met 3 slaapkamers op het gelijkvloers en 2 slaapkamers op de verdieping, zijn ruime vertrekken, zijn zuid west gerichte immense tuin, zijn aparte toegang naast de woning, zijn rustige omgeving, zijn aangename lichtinval, zijn 3 dubbele garage, …
Een echte unieke aanbieding ! Voor meer info en/of bezoek contacteer Bjorn op het nr. 0476/68.93.23


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners