U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9320 Nieuwerkerken

Omschrijving

Praktische driegevelwoning

Prachtig en uniek aanbod! Nabij het centrum van Nieuwerkerken, op een rustige locatie, deze fraaie en praktisch ingerichte 3-gevel woning met een gezellige zuid-west gerichte tuin op een eigendom van 570 m².
Prijs – kwaliteit een echte aanrader! Deze zeer solide woning beschikt op het gelijkvloers over een aparte inkomhal met trap, een ruime eetplaats en living, een zeer degelijke keuken, een badkamer met bad, WC en lavabo en een grote berging. De 1ste verdieping is in te delen in een nachthal met 2 grote slaapkamers en 1 kleinere slaapkamer. De vaste trap loopt door naar de aangename zolderverdieping. Mits in te richten, nog de mogelijkheid tot meerdere kamers. De woning beschikt ook over een droge kelder. Naast de woning heeft men een aparte toegang naar de tuin.
De tuin is aangelegd en beschikt over een pergola, een serre en een tuinhuis.
Belangrijke kenmerken van de woning : half-open zeer solide woning, dakstructuur in perfecte staat, meteen instapklaar, dubbele beglazing in PVC, zeer veel lichtinval, hoge plafonds, praktische indeling, ruimtegevoel en een grote tuin met een aparte toegang.
Deze woning is gelegen op wandelafstand van het centrum van Nieuwerkerken, met alle faciliteiten in de buurt! Ook de E40 ( afrit Aalst) bevindt zich in de nabijheid op 4 km.
Voor meer info en/of bezoek contacteer Bjorn op het nr. 0476/68.93.23


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners