U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9320 Nieuwerkerken

Omschrijving

SUPER GELEGEN, CHARMANTE VILLA MET 5K, GROTE GARAGE/ATELIER EN MOOIE TUIN op 10a13ca

Deze zeer goed onderhouden, oerdegelijke en charmante villa is een echte buitenkans voor wie houdt van ruimte, luxe en degelijkheid. Zij werd gebouwd in 1989, heeft een goede isolatie en is mooi afgewerkt (vloeren in natuursteen!).
Op het gelijkvloers vindt u een mooie inkomhall, gastentoilet, een ruime living + aparte zithoek van samen ca. 52m², 2 grote slaapkamers/burelen van 15.5 en 13.5 m², een ruimte badkamer met ligbad en dubbele lavabo, een grote berging/wasplaats en een aparte, ruime leefkeuken (17m²). De zeer grote tuin is perfect zuidgericht en geeft uit op groen! Er is een enorme garage met plaats voor 4 wagens, ook ideaal voor een vrij beroep, en een charmant tuinhuis/bijbouw van ca. 25m². Op de eerste verdieping zijn er nog 3 kamers, zeer ruim, van 18, 20.5 en 28m², en een tweede badkamer met lavabo, toilet en douche. Op de tweede verdieping nog een zolder van ca. 35m².
Door de ruimte en het grote atelier is de woning geschikt voor een gezin dat veel plaats wenst, voor de zelfstandige of mensen die een kangoeroewoning zoeken.Het huis is zeer charmant gebouwd, enorm goed gelegen in een chique en rustige residentiële straat, is oerdegelijk en biedt heel veel mogelijkheden voor een lichte update. Zelden vindt u een woning die zoveel ruimte, kwaliteit, en praktische aspecten biedt. “De verwarming van de toekomst” wordt meegeleverd: alles met zuinige convectoren op elektriciteit! Daardoor wordt het EPC ca. verdubbeld (zou dus ca. 240 zijn) maar mits het plaatsen van zonnepanelen op het Zuid-gerichte dak verwarmt u dus gratis. Voor een afspraak bel Frank 0495/233.455


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners