U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9400 Ninove

Omschrijving

charmante, ruime en zeer solide herenwoning

Op een schitterende locatie, nabij centrum en station Ninove! Kom dit uitzonderlijke goed ontdekken! Een topper in zijn prijscategorie!
Deze charmante, ruime en zeer solide herenwoning is gelegen in de Pamelstraat, op een eigendom van 290 m² met een praktische en gezellige west gerichte tuin, nabij het centrum van Ninove, op 5 min van het station en in de buurt van alle handelszaken, scholen en sportcentra.
Deze 2 gevel burger woning is instapklaar, volledig ingericht en praktisch ingedeeld. Het dak is 7 jaar geleden volledig vernieuwd, buitenschrijnwerk volledig vervangen in dubbel glas, de achterbouw is uitgebreid. Kortom, u betreedt een woning waarbij vernieuwing mag maar niet moet, waarbij het ruimtegevoel u overvalt en waarbij de instapklaarheid een troef is.
De woning beschikt op het gelijkvloers over een aparte ruime inkomhal met trap, een grote living met eetplaats, een ruime open keuken met een extra leefruimte met zicht naar de tuin, een berging en washok, een badkamer met lavabo, instapdouche en WC. De 1ste verdieping is verdeeld in een ruime nachthal, met 2 ruime slaapkamers (ca. 20 m² en meer). Een vaste trap naar de ruime zolderverdieping, waarbij dak reeds vernieuwd met onderdak en de mogelijkheid tot creëren van extra zeer ruime slaapkamers. De woning is volledig onderkelderd met staankelder. Achter de woning een aangename gezellige tuin met terras.

Deze woning blinkt uit door zijn praktische indeling, zijn ruime vertrekken, zijn aangename lichtinval, zijn ruimtegevoel door de hoge plafonds, zijn centrale ligging, zijn bereikbaarheid, zijn ruime west-gerichte charmante tuin met terras, zijn solide structuur, zijn directe instapklaarheid, zijn gedeelde renovatie.
Direct en aangenaam wonen in een centrale en rustige omgeving maakt van deze woning een uitzonderlijke troef!
Voor meer info en/of bezoek, contacteer Bjorn op het nr. 0476/68.93.23


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners