U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9400 Ninove

Omschrijving

Ideale starterswoning

Deze charmante rijwoning nabij het centrum van Ninove, met aangename tuin, met een zeer interessante prijszetting, is voor u zeker een bezoekje waard! Op een eigendom van ca. 200 m² met een tuindiepte van ca 40 m, is het gezellig toeven.
Een instapklare woning kan deze woning genoemd worden, alreeds werd de kelder volledig ingekuipt en waterdicht gemaakt, de verwarmingsinstallatie up to date gesteld met een nieuwe ketel van Junkers en in elke ruimte radiatoren, het dak werd 8 jaar geleden volledig vernieuwd, er is reeds dubbele beglazing aanwezig, ….Kortom, deze woning is meteen te bewonen en biedt u de optie tot enkele vernieuwingen of aanpassingen.
De woning beschikt over 4 verdiepingen, is groot in hoogte met een droge kelder, een gelijkvloers bestaande uit een inkomhal met trap en gang, een living en eetplaats, een berging, een keuken, een badkamer, een aparte WC, een overdekte binnenkoer en een aangename tuin. De 1ste verdieping is in te delen in een nachthal en 2 ruime slaapkamers. De zolder is reeds geïsoleerd en kan ingericht worden met 2 extra kamers.
Aarzel niet, en kom de voordelen van deze leuke stadswoning ontdekken. Ideaal ook voor startende gezinnen of koppels. Gezien de prijszetting, een echte investering waard! Voor meer info en/of bezoek, contacteer Bjorn op het nummer 0491/88.61.51


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners