U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

1742 Sint-Katherina-Lombeek

Omschrijving

Praktische, ruime woning nabij het centrum

Charmant aanbod! Kom deze fraaie 3-gevel woning ontdekken, nabij het station van Sint-Katherina-Lombeek, op een boogscheut van de E40 (Affligem) en nabij het centrum van Ternat. Unieke aanbieding, deze leuke en eigentijdse woning met 3 slaapkamers op een eigendom van 281 m² ! Prijs – kwaliteit : zeer interessant!
Deze ruime woning beschikt op het gelijkvloers over een ruime inkomhal, een lichtrijke living met eetplaats, een berging, een keuken in de achterbouw, een aparte WC en een wasruimte. De 1ste verdieping beschikt over een nachthal met 3 slaapkamers en een badkamer (douche, WC en lavabo). Een vaste trap naar de zolder, de welke nog kan ingericht worden tot meerdere kamers of hobbyruimte.
Een zeer solide woning, met betonvloeren op iedere verdieping, zeer gunstig betreft stabiliteit, beschikkend over een praktische en droge kelder. De verwarming geschiedt op aardgas met een vernieuwde hoogrendementsketel van Vaillant.
Deze 3 gevel -woning blinkt uit door zijn praktische indeling, zijn ruime vertrekken met hoge plafonds, zijn aangename lichtinval, zijn ruimtegevoel, zijn voordeel van klein beschrijf, zijn centrale doch rustige ligging, zijn charmante tuin met terras, zijn vrije toegang met een oprit naast de woning, zijn mogelijk directe instapklaarheid, zijn solide structuur, de aanwezigheid van betonvloeren, zijn vlotte bereikbaarheid met alle faciliteiten in de buurt!
Prijs – kwaliteit - : een aanrader!
Telefoon Bjorn : 0476/68.93.23.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners