U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

1790 Teralfene

Omschrijving

RUIME WONING TE KOOP MET TUIN EN 2 GARAGES - 20meter aan de straat

Op een oppervlakte van 620m2 kan u deze ruime woning vinden. De voorgevel is 12 meter breed met naastgelegen oprit/zijkant tuin van nog maar eens 8 meter, een totaal van 20 meter aan de straat! Je kan hier een heel brede carport plaatsen, ideaal voor wie meerdere wagens moet parkeren. In deze woning hebben 2 gezinnen gewoond, vandaar de 2 tellerskasten,. Er is een zonnige tuin achteraan met een kleine veranda achter het huis en een aangenaam terras.
Op het gelijkvloers is er een hall met een betontrap naar boven. De leefruimte is zonnig met aansluitend de gerenoveerde keuken. Er zijn nog 2 extra bergingen waarvan je een 2de bad-of douchekamer kan maken en er is een ruime garage. Boven zijn er 2 slaapkamers en een extra leefruimte, welke kan opgesplitst worden in 2 extra slaapkamers. Er is een keukenruimte (oude keuken is al weggebroken) en een badkamer. Via de uitschuiftrap kom je op de grote zolder welke nog te isoleren is (zie EPC)
Een woning met veel mogelijkheden, in een doodlopende straat, vlak aan het voetbalplein. Ideaal voor een heel groot gezin of als kangoeroewoning. Voor alle info bel Inge op 0475 82 84 82



Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners