U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

1740 Ternat

Omschrijving

CHARMANTE SOLIDE WONING

In een oase van rust, op een toplocatie! Kom dit uitzonderlijke goed ontdekken!
Deze charmante, ruime en zeer solide, alleenstaande woning is bereikbaar via een kleine aangelegde weg en bevindt zich te midden het groen, in een rustige wijk, nabij het centrum van Ternat, op 5 min van het station en in de buurt van alle handelszaken, scholen, met een grondoppervlakte van 885 m² en een gezellige zuid west gerichte tuin.
Deze instapklare 4 gevel woning dateert van 1992, volledig ingericht, fraai afgewerkt en praktisch ingedeeld met oog voor detail.
De woning beschikt op het gelijkvloers over een aparte ruime inkomhal met trap en gastentoilet , een grote living met eetplaats, een ruime open keuken met zithoek, een berging en washok, een badkamer met bad en dubbele lavabo en een ingewerkte ruime garage. Voor de garage een oprit. De 1ste verdieping is verdeeld in een ruime nachthal, met 3 ruime slaapkamers , een aparte WC en een dressing. Op de slaapkamers overal rolluiken. Centrale verwarming op mazout (in elke ruimte radiatoren). Naast de woning en zeker achter de woning toegang tot de aangename tuin met gezellige zonneterrassen en tuinhuis.

Deze woning blinkt uit door zijn praktische indeling, zijn ruime vertrekken, zijn aangename lichtinval, zijn ruimtegevoel, zijn centrale ligging, zijn bereikbaarheid, zijn ruime zuidwest-gerichte charmante tuin met terras, zijn solide structuur met betonvloeren, zijn directe instapklaarheid, zijn volledige conforme elektriciteit, zijn voordelige EPC-waarde (251).
Direct en aangenaam wonen in een fraaie en rustige omgeving maakt van deze woning een uitzonderlijke troef! Prijs – kwaliteit : een aanrader!

BEL Björn 0476/ 68 93 23


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners