U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

1780 Wemmel

Omschrijving

MAGNIFIEKE BURGERWONING op een toplocatie!

PRACHTAANBIEDING! Deze unieke herenwoning in art-deco stijl met 5 slaapkamers en een charmante tuin, met zin voor kwaliteit, met oog voor detail en met gevoel voor ruimte, langs de rand van Brussel, doch rustig gelegen in een éénrichtingsstraat, in de nabijheid van R0, E40, E19, A12, met alle faciliteiten in de buurt, nabij centrum Wemmel. Kortom, mis deze unieke aanbieding niet, dit kwalitatief, ruime en charmant herenhuis, centraal gelegen met tuin!
Dit prachtige pand is 5 jaar geleden van kop tot teen gerenoveerd en vernieuwd, nieuwe CV op aardgas met hoogrendement condensketel van Junkers, volledig vernieuwde elektriciteit, nieuwe vloeren, nieuw pleisterwerk, nieuwe keuken, nieuwe badkamer, … Deze ruime en lichtrijke woning op een perceel van 210 m², is in te delen op het gelijkvloers in een ruime inkomhal, een open leefruimte en eetplaats, een grote ingerichte keuken met eethoek en een veranda met charmante oost gerichte tuin. De 1ste verdieping bestaat uit een badkamer, een WC en 2 ruime slaapkamers. DE 2de verdieping is volledig ingericht en in te delen in 3 slaapkamers. De woning is volledig onderkelderd, een droge ruimte die dienst doet als berging en wasruimte.
Deze enig charmante woning beschikt over enorme troeven : een conforme elektriciteit, een volledig vernieuwd verwarmingssysteem, 5 jaar geleden compleet opgefrist, lichtrijk, enorm ruimtegevoel, hoge plafonds, rustige omgeving en toch perfecte bereikbaarheid, een leuke tuin, instapklaar, ideaal ook voor grote gezinnen. Kortom dit alles maakt van deze woning een topper n zijn prijscategorie!
Uniek en prestigieuze eigendom langs de rand van Brussel, geniet van de rust, de ruimte en het comfort nabij het bruisende centrum! Voor bezoek en/of meer info, contacteer Bjorn op het nummer: 0476/68.93.23.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners