Fran├žois & Partners - Vast en zeker

Financieel advies

Kredieten

Voor uw hypothecair krediet of lening op afbetaling zoeken wij de beste oplossing.
Bent u niet zeker of u bij uw bank het beste tarief bekomen heeft? Heeft u uw totale kost berekend, maw. heeft u naast de beste rente ook het beste tarieven bekomen voor uw brand- en schuldsaldoverzekering?
Als onafhankelijk kredietmakelaar zoeken wij bij meer dan 25 kredietverstrekkers (erkende Belgische financiële instellingen, groot- en kleinbanken) naar de beste oplossing voor u.

Fiscale optimalisatie

FRANÇOIS & PARTNERS helpt u om uw belastingen te optimaliseren en tegelijk een mooie spaarpot op te bouwen. Hoe kan u uw inkomen beschermen bij werkonbekwaamheid? Hoeveel inkomen houdt u over na uw pensioen? Uiteraard moet u hiermee nu al rekening houden en adviseren wij u oplossingen, steeds vertrekkend vanuit uw behoeften en wensen.
 
En naast beschermen van wat u vandaag heeft, helpen wij u bij de opbouw van een financiële zekerheid naar de toekomst toe. U heeft immers vandaag een bepaalde levensstandaard, maar bent u wel zeker dat u ook nà uw pensioen eenzelfde uitgavenpatroon kan behouden? Wij analyseren het voor u en ondersteunen u in de opbouw van een vermogen dat u na uw pensioen ook financiële onafhankelijkheid garandeert.
 
Afhankelijk van uw persoonlijke behoeften en wensen zoeken wij voor u naar een oplossing die uw fiscale voordelen én uw inkomsten optimaliseert.

Vermogensopbouw

Bescherm ook uw bestaande activa en uw onvoorziene uitgaven. Bent u zeker dat uw spaarcenten of uw beleggingen voldoende renderen en ook veilig genoeg zijn en beschermd tegen verlies? Rendeert uw vastgoed voldoende? Welke inkomsten en uitgaven mag u verwachten en verbetert uw financiële situatie naar de toekomst toe? Wij begeleiden u de analyse en bij de uitvoering van een optimale oplossing.

Successieplanning

Als particulier of als zelfstandige heeft u een mooi vermogen opgebouwd. U bent gezond en heeft nog vele mooie jaren voor de boeg. In dat geval heeft u zich ongetwijfeld al de vraag gesteld hoe u uw vermogen en eigendom voordelig kan overdragen naar de volgende generatie zonder dat u daarbij de controle of de inkomsten verliest.
 
Wij zoeken voor u in 5 fases naar de beste oplossing:

  1. In kaart brengen van uw familiestructuur, de huwelijksstelsels en juridische bepalingen in uw vermogensstructuur
  2. In kaart brengen van uw roerend vermogen
  3. In kaart brengen van uw onroerend vermogen
  4. Alle mogelijke scenario’s voor overdracht in kaart brengen met een evaluatie van de financiële en fiscale gevolgen, in functie van uw specifieke wensen
  5. Het uitvoeren van de meest optimale oplossing door het juridisch structureren van uw vermogen en van uw wensen.
 
FRANÇOIS & PARTNERS adviseert en begeleidt u van A tot Z met kennis van zaken.