François & Partners - Vast en zeker
Restaurant - Dilbeek
Dilbeek
€ 895 000

DILBEEK: 750m² RESTAURANT / FEESTZAAL op ca 50are incl. PARKING 150 WAGENS OP TOPLOCATIE!!

ZEER goed bereikbaar (Autostrade / Brussel / Ninoofsesteenweg), bevindt zich dit klasse etablissement - restaurant/feestzaal. Op het gelijkvloers vindt u een receptie/hall + vestiaire en toiletten van samen ca. 200 m², drie grote zalen/salons van samen ca. 300m² (modulair) + een ontbijtzaal van ca. 35m². De keuken (85m²) is volledig uitgerust voor koude keuken/warme keuken, afwas, koelcel, toiletten/vestiaire voor het personeel alsook een garage voor de leveringen. Op de eerste verdieping bevinden zich een polyvalente ruimte met keuken, 2 kamers van 25m², met elk een badkamer en apart toilet. Op de bovenste verdieping bevindt zich een studio met 2 kamers + nog een zolder boven van 25 m². Boven de receptie bevindt zich nog een tweede studio, en ondergronds een wijnkelder van 8m². Er is een prachtige, zuid-westgerichte tuin met terras en oude bomen, waar mooie recepties kunnen gegeven worden in open lucht! Het geheel heeft opfrissing nodig, maar tot voor 5 jaar was dit een restaurant/feestzaal die wijd en zijd bekend was met een topcliënteel! Voor een afspraak: contacteer ons: 053710071 of info@francois-partners.be

Lees meer
ProfessionalOther_Unspecified - Wetteren
Wetteren
Brusselsesteenweg 478
€ 269 000

TOP GELEGEN COMM. PAND 350m² OP PERCEEL 17a58ca MET 65m STRAATBREEDTE!

Op een toplocatie vindt u dit zeer charmante en multifunctionele handelspand. Het werd gebouwd/verbouwd in 1976 en biedt enorm veel mogelijkheden! Vooreerst op de grond zelf: meer dan 17 are grond, en een huis in een zeer authentieke stijl met 350m² bruikbare oppervlakte. De structuur van de woning is zeer goed: muren, tussenverdiepen en dakstructuur zijn goed bruikbaar mits heropbouw/behandeling. De muren kunnen perfect worden geïsoleerd en herbekleed; de tussenverdiepingen en de dakstructuur kunnen worden nagekeken en versterkt. Mits een nieuw onderdak en het aanbrengen van isolatie + strippen van de woning en installeren van nieuwe technieken wordt dit een zeer ruime, architecturale parel waarin u perfect uw commerciële activiteiten kan onderbrengen! Op het gelijkvloers vindt u een open ruimte + keuken/berging van ca. 150m² waar burelen, restaurant, keuken, kine, etc... mogelijk zijn. Op de eerste verdieping nog vier kamers van samen 81m² en op de tweede verdieping een in te richten zolder van ca. 70m². De hele woning + het terras zijn volledig onderkelderd zodat u over nog eens ca. 100m² extra ruimte beschikt! Een unieke kans en vele mogelijkheden: bel kantoor op 053/71007

Lees meer
Duplex - Lede
Lede
€ 287 500

NIEUWBOUW LUXE APPT. 120m² + 2 terrassen 20m² - TOPLIGGING! - 6% BTW!!

Dit nieuwbouw appartement bevindt zich in een kleine residentie met slechts 3 eenheden! Luxe, ruimte, duurzaamheid en comfort zijn alom aanwezig. Dit appartement op de 2de verd. (120m²) omvat een inkom, leef-/eetruimte, halfopen keuken, bergplaats, badkamer (met douche of bad en dubbele lavabo), nachthal, apart toilet en 2 ruime SLK's (23m² en 17m²). Een troef zijn uiteraard de 2 mooie terrassen, één van 5m² (straatkant) en één van 15m² (tuinkant). Het appt. wordt zeer luxueus afgewerkt, de architectuur van dit gebouw is tijdloos modern en luxueus. Lage kosten voor energie dank zij o.a. zonnepanelen en regenwaterrecuperatie. Er wordt ook een overdekte privé-parkeerplaats voorzien met laadpaal voor auto en fiets. Lage aankoopkosten dank zij registratie (verkooprechten) op grond + slechts 6 % btw op de constructie! Voor inlichtingen bel 053 71 00 71.

Lees meer
Flat_Unspecified - Lede
Lede
€ 318 000

NIEUWBOUW LUXE APPT. 110m² + 45m² terras - TOPLIGGING! - 6%BTW!!

Dit nieuwbouw appartement bevindt zich in een kleine residentie met slechts 3 eenheden! Luxe, ruimte, duurzaamheid en comfort zijn alom aanwezig. Dit appartement op de 1ste verd. (110m²) omvat een zeer grote leefruimte, aanpalende eetplaats en halfopen keuken met grote raampartijen en veel licht. Verder vindt u een bergplaats, een badkamer (met douche, bad en dubbele lavabo), een apart toilet en 2 mooie SLK's. Dé troef is uiteraard het schitterend terras van 45m² achteraan (ZW-gericht!). Het appt. wordt zeer luxueus afgewerkt, de architectuur van dit gebouw is tijdloos modern en luxueus. Lage kosten voor energie dank zij o.a. zonnepanelen en regenwaterrecuperatie. Er wordt ook een overdekte privé-parkeerplaats voorzien met laadpaal voor auto en fiets. Lage aankoopkosten dank zij registratie (verkooprechten) op grond + slechts 6 % btw op de constructie! Voor inlichtingen bel 053 71 00 71.

Lees meer
GroundfloorFlat - Lede
Lede
€ 307 850

NIEUWBOUW LUXE APPT. 100m² + 45m² + 75m² terras en tuin. TOPLIGGING! - 6% BTW!!

Dit nieuwbouw appartement bevindt zich in een kleine residentie met slechts 3 eenheden! Luxe, ruimte, duurzaamheid en comfort zijn alom aanwezig. Dit gelijkvloers appartement (100m²) omvat een inkomhal met apart toilet, een grote lichtrijke leefruimte met open keuken, bergplaats, badkamer (met douche of bad en dubbele lavabo) en 2 mooie SLK's. Dé troef zijn het schitterend terras van 45m² en de aangelegde tuin van 75m² (ZW-gericht!). Het appt. wordt zeer luxueus afgewerkt, de architectuur van dit gebouw is tijdloos modern en luxueus. Lage kosten voor energie dank zij o.a. zonnepanelen en regenwaterrecuperatie. Er wordt ook een overdekte privé-parkeerplaats voorzien met laadpaal voor auto en fiets. Lage aankoopkosten dank zij registratie (verkooprechten) op grond + slechts 6 % btw op de constructie! Voor inlichtingen bel 053 71 00 71.

Lees meer
Flat_Building - Aalst
Aalst
€ 675 000

Opbrengsteigendom BJ 1990 - 5 appartementen + garages volle centrum Erembodegem!

Bent u een belegger - investeerder op zoek naar een degelijk gebouw met een goed rendement en een topligging, dan is dit voor u een buitenkans. In het centrum van Erembodegem, vlakbij winkels, scholen, het station en ander openbaar vervoer, bevindt zich dit mooie gebouw uit 1990. Op het gelijkvloers vindt u 5 zeer ruime garages / staanplaatsen, een gemeenschappelijke inkomhall en een grote gemeenschappelijke bergruimte. Op de eerste en tweede verdieping vindt u telkens een 1- en 2-slaapkamerappartement van respectievelijk 80 en 100 m2 met hun terrassen, en op het derde verdiep een groot 2-slaapkamerappartement van ca 150m2. Het gebouw is zeer degelijk, de ramen in aluminium met dubbel glas en de verwarming van de toekomst op elektriciteit (mogelijkheid tot plaatsen van zonnepanelen!). Er is geen lift aanwezig dus perfect voor zeer lage algemene kosten! Het appartementsgebouw heeft betonnen tussenvloeren en is praktisch ingedeeld, doch heeft over het algemeen toch een update nodig qua inrichting.

Lees meer
Penthouse - Dendermonde
Dendermonde
Bakkerstraat 32 1.21
€ 310 000

TITEL LUXE PENTHOUSE APPT IN EXCLUSIEVE RESIDENTIE 96m2 + 24m2 terras. UNIEK!!!

Gelegen in een rustige residentiële straat en nabij een rustige villawijk, vindt u dit uiterst moderne en hyper luxueuze appartement, vlakbij Centrum Dendermonde en perfect bereikbaar naar grote verbindingswegen. Het betreft een recente nieuwbouw, in een klasse residentie die zowel architecturaal als qua moderne technieken het beste te bieden heeft wat er op de vastgoedmarkt te vinden is. Hoge plafonds, hoogwaardig aluminium ramen, klasse vloerbekleding, topkeukens en -badkamers zijn de standaard hier. Qua energie en milieu vindt u enkel het beste: zonnepanelen, ecologische verwarming op warmtepompen, gebruik van regenwater en verluchtingssystemen maken dat de kosten voor energie en water zeer laag zijn dank zij het energieneutrale concept. Op het bovenste verdiep vindt u dit prachtige appartement met groot terras. Het appartement heeft een grote living en super-de-luxe keuken (54m2!), een prachtterras van 24m2 , luxe badkamer, toilet en slaapkamer (12m2) met evtl mogelijkheid tot 2de. Op de -1 is er nog een extra berging plus ook mogelijkheid voor een staanplaats (zelfs de oprit is verwarmd tegen de ijzel in de winter)!

Lees meer
Flat_Unspecified - Dendermonde
Dendermonde
Bakkerstraat 32 1.12
€ 276 500

TITEL LUXE GVL APPT 2 SLKS IN EXCLUSIEVE RESIDENTIE 104m2 + 120m2 tuin. UNIEK!!!

Gelegen in een rustige residentiële straat en nabij een rustige villawijk, vindt u dit uiterst moderne en hyper luxueuze appartement, vlakbij Centrum Dendermonde en perfect bereikbaar naar grote verbindingswegen. Het betreft een recente nieuwbouw, in een klasse residentie die zowel architecturaal als qua moderne technieken het beste te bieden heeft wat er op de vastgoedmarkt te vinden is. Hoge plafonds, hoogwaardig aluminium ramen, klasse vloerbekleding, topkeukens en -badkamers zijn de standaard hier. Qua energie en milieu vindt u enkel het beste: zonnepanelen, ecologische verwarming op warmtepompen, gebruik van regenwater en verluchtingssystemen maken dat de kosten voor energie en water zeer laag zijn dank zij het energieneutrale concept. Op het gelijkvloers vindt u dit prachtige 2-slaapkamerappartement met terras en grote tuin. Het appartement heeft een grote living en super-de-luxe keuken (50m2!), een groot terras in Portugese kasseien + 120m2 tuin, luxe badkamer, toilet en 2 slaapkamers. Op de -1 is er nog een extra berging plus ook mogelijkheid voor een staanplaats (zelfs de oprit is verwarmd tegen de ijzel in de winter)!

Lees meer
Flat_Unspecified - Dendermonde
Dendermonde
Bakkerstraat 32 1.03
€ 215 000

LUXE GELIJKVLOERS APPT IN EXCLUSIEVE RESIDENTIE 74m2 + 50m2 tuin. UNIEK!!!

Gelegen in een rustige residentiële straat en nabij een rustige villawijk, vindt u dit uiterst moderne en hyper luxueuze appartement, vlakbij Centrum Dendermonde en perfect bereikbaar naar grote verbindingswegen. Het betreft een recente nieuwbouw, in een klasse residentie die zowel architecturaal als qua moderne technieken het beste te bieden heeft wat er op de vastgoedmarkt te vinden is. Hoge plafonds, hoogwaardig aluminium ramen, klasse vloerbekleding, topkeukens en -badkamers zijn de standaard hier. Qua energie en milieu vindt u enkel het beste: zonnepanelen, ecologische verwarming op warmtepompen, gebruik van regenwater en verluchtingssystemen maken dat de kosten voor energie en water zeer laag zijn dank zij het energieneutrale concept. Op het gelijkvloers vindt u dit prachtige 1-slaapkamerappartement met terras en tuin. Het appartement heeft een grote living, super-de-luxe keuken, een groot terras in Portugese kasseien + 40m2 tuin, luxe badkamer, toilet en ruime slaapkamer. Op de -1 is er nog een extra berging plus ook mogelijkheid voor een staanplaats (zelfs de oprit is verwarmd tegen de ijzel in de winter)

Lees meer
Shop_Other - Gent
Gent
€ 395 000

TOP GELEGEN HANDELSRUIMTE - KANTOOR - OPBRENGSTEIGENDOM VOLLE CENTRUM GENT

Op de vrijdagmarkt ligt dit gelijkvloerse opbrengsteigendom/handelspand. In een volledig gerenoveerd gebouw is deze cascoruimte van 95m² + 65m² kelder. Een unieke kans voor uw handelszaak (kapper, restaurant, winkel, kantoor etc...). Ook ideaal als investering met een netto rendement van 10%!

Lees meer
Hangar - Dilbeek
Dilbeek
€ 995 000

INDUSTRIEGEBOUW / LOODS MET WOONST ca. 1000 m2 op ca. 64 are grond

Dit industriepand werd gebouwd begin de jaren '70 en bevat een loods/atelier en een luxueus woongedeelte. De totale bruikbare en bebouwde oppervlakte bedraagt ca. 850 m2 plus daarbij nog 140m2 op de tweede verdieping waar een administratief of woongedeelte mogelijk is. Dit brengt de totale bruikbare oppervlakte op ca. 1000m2. Een deel van het industriepand is ingericht als een luxueuze woonst, met grote woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, een stockageruimte en wasplaats. Daarnaast een afgesloten loods + ateliers en werkplaatsen en garage. De grond bestaat uit een private weg die leidt naar een perceel van totaal ca. 6200 m2 , waarvan ca. 3000m2 industriegrond, gelegen in een goedgekeurd BPA dd. 2008. Zeer centraal gelegen: vlakbij de Ninoofsesteenweg en opritten voor de autostrades. Unieke kans in de regio. Voor een bezoek bel 053/710071

Lees meer
Farm - Lennik
Lennik
Ninoofsesteenweg 385
€ 895 000

PRACHTIG GELEGEN HOEVE - LANDBOUWBEDRIJF OP > 6ha

- Contact en info: 0495 23 34 55 - Dit uitzonderlijk vastgoed met boerderij (woning) en stallingen op maar liefst 6,74 ha landbouwgrond (bouwland, weiland en boomgaard) wordt als 1 geheel te koop aangeboden. Uniek is dat alle gronden aan elkaar grenzen. Deze eigendom bestaat uit 320m² woning + 815m² stallingen en is te bereiken via een privé weg aan de Ninoofsesteenweg. De woning is als volgt ingedeeld: hall met trap naar zolder, woonkamer met houtstoof, open keuken, veranda (40m²), 3 slaapkamers en kleine badkamer op het gelijkvloers. Alle kamers zijn betegeld. De ramen zijn in 1992 vervangen (dubbel glas + rolluiken). De kelder (80m²) met garage en 2 stockageruimtes bevindt zich onder de woning en is te bereiken via een betonnen trap. De woning beschikt ook over een ruime zolderverdieping (100m²) welke de mogelijkheid biedt tot het maken van diverse kamers. Het dak is niet geïsoleerd. De constructie van de totale woning is zeer solide (beton). De oorspronkelijke boerderij (220m²) en de diverse stallingen met hooizolders (samen 595m²) brengen de totale bruikbare vloeropp. op 1135m². Ideaal voor landbouw of veeteeltbedrijf. Een unieke kans op een toplocatie in Lennik!

Lees meer
Flat_Unspecified - Aalst
Aalst
Ninovesteenweg 103B 22
€ 349 000

ZEER RUIM appt 146m² - 2 SLK - ruim terras!

- Voor alle info en het plannen van een bezoek 0495233455 Op een uitstekende uitvalsbasis nabij het centrum van AaIst en een goede verbinding tot de E40, vinden we nieuwbouwresidentie 'Osbroekpark'. Dit zeer ruime appt. van bijna 150m² met aangenaam terras van 14m² bevindt zich op het 2e VD. Het omvat een ruime inkomhal met aparte wc, een vestiaire, een grote lichtrijke leefruimte met open keuken (nog volledig zelf te kiezen) en 2 praktische bergruimtes. Via de nachthal kom je tot de 2 grote SLK's (waarvan 1 met dressing) en de badkamer met douche, bad, wc en dubbele lavabo met hangmeubel en spiegel (met verlichting). Beide SLK's hebben zicht en een directe toegang tot het terras (met buitenberging). De architectuur van dit gebouw is tijdloos modern, luxueus en tegelijk energiezuinig (E-peil E48)! Er is overal CV op aardgas. De aangelegde tuin wordt onderhouden. Via een achterpoortje heb je toegang tot het natuurgebied. Een garagebox in de kelder is apart aan te kopen. Er is ook een fietsenstalling aanwezig. Het gebouw is speciaal ontworpen voor een optimaal gebruikscomfort en beschikt over een ruime lift. Enkel de constructie valt onder de btw-wetgeving. Op het grondaandeel zijn verkooprechten van toepassing. Interesse? Bel 0495233455

Lees meer
LordHouse - Aalst
Aalst
Frédéric Van der Nootstraat 29B
€ 349 500

EXCLUSIEF herenhuis met stadstuin en veel potentieel!

- Voor meer info of het plannen van een bezoek bel 053/71.00.71 - Nabij het stadspark van Aalst en op wandelafstand van het centrum vinden we dit ruime te renoveren herenhuis. Woorden schieten tekort om de sfeer en de charme te omschrijven. De imposante voordeur doet al vermoeden dat de woning heel wat authentieke elementen bevat en niets is minder waar! Op elk verdiep word je meegenomen in de tijd van weleer - 1924 - met houten vloeren, deuren en trappen, glasramen, ... De inkomhal, met ruime traphal en prachtig gebogen raam/deur met glaswerk, deelt de woning in twee. Links vooraan vinden we een ruime bureauruimte met originele schouw. Achteraan hebben we de keuken met toegang tot de kelder. Rechts hebben we de ruime woonkamer met hoog plafond, massief houten parket en houthaard. De tuin met terras kan leuk ingericht worden en is te bereiken via de keuken en de inkomhal. De oriëntatie is TOP, Zuid! Verder biedt deze statige woning maar liefst plaats voor 7 ruime slaapkamers. De badkamer bevindt zich op de 1e VD en is eveneens te vernieuwen. Het dak werd reeds volledig geïsoleerd en voorzien van nieuwe dakpannen. Gas en elektriciteit is aanwezig. Er zijn offertes voorhanden voor het vervangen van alle ramen, centrale verwarming en keuken. Wil jij de eigenaar worden van dit uitzonderlijke pand, bel dan snel!

Lees meer
Flat_Unspecified - Wetteren
Wetteren
Lange Kouterstraat 17 1.2.
€ 222 000

TOP appt. met 2 SLK en 2 terrassen op goede ligging!

- Voor alle info en het maken van een afspraak bel 053/71.00.71. - Bent u op zoek naar een mooi instapklaar appt. op een goede ligging ... of een mooie belegging met TOP netto rendement? Dan is dit uw kans! Nabij het centrum van Wetteren, scholen, winkels, openbaar vervoer en een goede verbinding tot de E40 vinden we dit leuk appt. op het 1e VD van "Residentie KOUTER". Een moderne lift brengt je tot het appartement. Daar vinden we een inkomhal met gastentoilet, een mooie glazen deur met toegang tot de aangename en verzorgde leefruimte met salon, eetplaats en overdekt terras vooraan, een open keuken met greeploze kasten/schuiven, een hoogwaardig composieten werkblad, uitgerust met de nodige keukentoestellen (vaatwasser, oven, keramische kookplaat en dampkap) en een bergplaats met plaats voor proviand, wasmachine/droogkast en CV-ketel (Vaillant HR). Centraal hebben we de mooi betegelde badkamer met bad, douche en dubbele lavabo + meubel en een dubbele spiegelkast met verlichting. Het appt. heeft achteraan ook 2 verzorgde slaapkamers met aangenaam zicht. Dé troef van dit appt. is ongetwijfeld het ruime terras van 20m² achteraan! Een autostaanplaats bevindt zich eveneens achteraan het gebouw en is apart aan te kopen. Een TOP appt. aan een interessante prijs! Interesse? Bel 053/71.00.71.

Lees meer
Flat_Unspecified - Dendermonde
Dendermonde
Bakkerstraat 32 1.04
€ 285 000

TITEL LUXE GVL APPT 2 SLKS IN EXCLUSIEVE RESIDENTIE 104m2 + 120m2 tuin. UNIEK!!!

Gelegen in een rustige residentiële straat en nabij een rustige villawijk, vindt u dit uiterst moderne en hyper luxueuze appartement, vlakbij Centrum Dendermonde en perfect bereikbaar naar grote verbindingswegen. Het betreft een recente nieuwbouw, in een klasse residentie die zowel architecturaal als qua moderne technieken het beste te bieden heeft wat er op de vastgoedmarkt te vinden is. Hoge plafonds, hoogwaardig aluminium ramen, klasse vloerbekleding, topkeukens en -badkamers zijn de standaard hier. Qua energie en milieu vindt u enkel het beste: zonnepanelen, ecologische verwarming op warmtepompen, gebruik van regenwater en verluchtingssystemen maken dat de kosten voor energie en water zeer laag zijn dank zij het energieneutrale concept. Op het gelijkvloers vindt u dit prachtige 2-slaapkamerappartement met terras en grote tuin. Het appartement heeft een grote living en super-de-luxe keuken (50m2!), een groot terras in Portugese kasseien + 120m2 tuin, luxe badkamer, toilet en 2 slaapkamers. Op de -1 is er nog een extra berging plus ook mogelijkheid voor een staanplaats (zelfs de oprit is verwarmd tegen de ijzel in de winter)!

Lees meer
FishermanDwelling - Middelkerke
Verkocht
Middelkerke
Vaartdijk-Noord 1

SUPER CHARMANT POLDERHUISJE op 8are - VOLLEDIG GERENOVEERD!

Dit zeer charmante polderhuisje dateert van ca. 1850 maar werd in 2005 volledig gerenoveerd: nieuw dak, isolatie, ramen, vloeren, keuken, elektriciteit, verwarming, etc... Uiterst mooi gelegen aan het water, biedt dit polderhuisje een unieke locatie: midden in het veld, aan een fietsroute, en ook vlakbij de kust. Een ideale woning als hoofdverblijf OF een perfect vakantiehuis! Op het gelijkvloers vindt u een eetkamer/zitkamer van 16m², een zeer hoogwaardige nieuwe keuken in cottage stijl met naastgelegen zithoek en haardvuur (samen ca. 40m²), een badkamer met ligbad, lavabo en toilet, een grote slaapkamer en tweede badkamer (douche, lavabo en 2de toilet) met een praktische bergingshoek (+ wasplaats). Op de eerste verdieping nog een slaapkamer + berging/dressing. Er zijn drie terrassen waarvan een gedeelte overdekt (pergola). Zeer mooi en charmant aangelegde tuin + tuinhuis, alsook een nieuw aangelegde staanplaats voor 2 wagens! Isolatie werd voorzien alsook houten ramen met dubbel glas en ecologische verwarming op pellets die het hele huis verwarmt! Deze woning is tot in de puntjes afgewerkt/verzorgd en wordt voor u een gezellige thuis/vakantiewoning!

Duplex - Hamme
Verkocht
Hamme
Broekstraat 246A

GOED GELEGEN BEL-ÉTAGE / DUPLEX 100m² + staanplaats

Deze zeer degelijke en goed geïsoleerde woning is zeer recent. Zij is gelegen in een rustige, residentiële straat en werd gebouwd ca 2007. Op het gelijkvloers vindt u een overdekte staanplaats voor 1 wagen, de inkomhall en een gastentoilet. Op de eerste verdieping bevinden zich een zeer grote living met open keuken van ca 45m2 + een groot en zonnig terras van ca 12m². Onder het dak bevinden zich 3 slaapkamers van 14, 7 en 7 m² alsook een zeer grote badkamer van ca 10m2 met ligbad/douche, toilet en dubbele lavabo. Alle ramen zijn in PVC met dubbel glas, de centrale verwarming is op gas en het EPC bedraagt slechts 156 KWh/m²! Aankoop van een extra, aangelegen en afgesloten garage mogelijk. Wees snel voor dit mooie aanbod! Voor info bel 053710071

Flat_Unspecified - Aalst
Verkocht
Aalst

RUIM PAS GERENOVEERD 3 SLK APPARTEMENT -110m2- MET TERRASJE

Dit appartement werd pas stijlvol en met zorg gerenoveerd. De lichtrijke, ruime living geeft uit op het zonneterras aan de ene zijde, en op een balkon aan de andere zijde. De vol houten parket geeft een warme en gezellige uitstraling. De keuken en badkamer (regendouche!) bieden alle comfort en hebben een moderne en tijdloze look. In de 3 slaapkamers werd gekozen voor een mooie stenen vloer met houtmotief. Overal zijn de ramen voorzien van dubbel glas en werd de verwarming vernieuwd. Het stadscentrum, winkels, scholen... zijn op wandelafstand maar tevens bent u met de auto meteen aan de autostrade. Ook ideaal als investering met mooi rendement.

Flat_Unspecified - Liedekerke
Verkocht
Liedekerke
Vijfhoekstraat 56 2

PRACHTIG APPT 2 SLKS + TERRAS VOLLE CENTRUM

Voor info of afspraak, bel 053/71.00.71 Dit zeer smaakvolle, praktisch ingedeelde en volledig gerenoveerde appartement is een topaanbieding. Zij ligt in volle centrum Liedekerke, in een kleine residentie met 5 appartementen en werd tot 2016 volledig gerenoveerd. Vloeren, elektriciteit, ramen, keuken, badkamer, terras en centrale verwarming (HR Buderus ketel): alles werd vernieuwd. U vindt er een ruime inkomhall met bergkasten, overal mooie keramische vloer met 60/60 tegels, 2 ruime slks, een mooi terras (10m2) met openklapbare veranda, apart toilet, nieuwe badkamer en keuken (volledig uitgerust incl vaatwas), 3 bergingen + private en gemeenschappelijke kelder. Overdekte staanplaats mogelijk. Voor info of afspraak, bel 053/71.00.71