François & Partners - Vast en zeker
Studio - Denderleeuw
Denderleeuw
€ 89 000

Studio/kantoor 32m² met slaaphoek + 9m² privé terras

OPEN HUIS ZONDAG 2 APRIL OP AFSPRAAK. Gelegen in een zeer charmante en kleine privé residentie met 4 eenheden, bevindt zich deze gezellige en praktische studio/kantoorruimte. Via de gemeenschappelijke inkomhall komt u in de woonkamer/kitchinette met kookvuur, dampkap, frigo en afwastafel, een aparte zithoek of slaaphoek, een eigen badkamer met lavabo, douche en toilet, alsook een groot privé terras van ca. 9m². In deze kleine residentie zijn GEEN EXTRA algemene kosten voor poetsen, (geen) lift, onderhoud of dergelijke zaken. Dubbel glas in PVC, centrale verwarming op gas, en met een EPC dat sterk gereduceerd wordt bij isolatie van de vloer (via de kelder) en de gevel. Bij extra isolatie van de gevel wordt het EPC gereduceerd naar een energielabel C. Dit gebouw heeft een fantastische ligging, in een residentiële wijk en vlak nabij winkels, station, scholen, etc.... Aparte private kelder + gemeenschappelijke fiets/bergruimte. Mogelijkheid tot aankoop van privé staanplaats voor auto. Deze ruimte, vergund als praktijk, werd in het verleden verhuurd voor bewoning met domicilieadres, en met een opbrengst van ca. 400 euro per maand. Dit geeft u een zeer hoog netto rendementen mooie opbrengst! Contacteer ons via info@francois-partners.be of 053 71 00 71 voor meer informatie of een bezoek ter plaatse. OPEN HUIS ZONDAG 2 APRIL OP AFSPRAAK.

Lees meer
Flat_Unspecified - Denderleeuw
Denderleeuw
€ 169 000

Gelijkvloers appt. 1slk + privé terras 18m²

OPEN HUIS ZONDAG 2 APRIL OP AFSPRAAK. Gelegen in een zeer charmante en kleine privé residentie met 4 eenheden, bevindt zich dit zeer gezellige appartement. Via de gemeenschappelijke inkomhall komt u in de living met open keuken/kitchinette, grote en lichtrijke leeftuimte, een badkamer met lavabo, douche en toilet, slaapkamer 16 m² alsook een groot privé terras van ca. 18 m². In deze kleine residentie zijn GEEN EXTRA algemene kosten voor poetsen, (geen) lift, onderhoud of dergelijke zaken! Dubbel glas in PVC, centrale verwarming op gas, en met een EPC dat nog eens sterk gereduceerd wordt bij isolatie van de gevel. Bij extra isolatie van de gevel wordt het EPC gereduceerd naar een energielabel B. Dit gebouw heeft een fantastische ligging, in een residentiële wijk en vlak nabij winkels, station, scholen, etc.... Dit ruime en zeer gezellige appartement wordt een mooie thuis of een ideale investeringseigendom met een mooi netto rendement! Mogelijkheid tot aankoop van privé staanplaats voor auto. Contacteer ons via info@francois-partners.be of 053 71 00 71 voor meer informatie of een bezoek ter plaatse. OPEN HUIS ZONDAG 2 APRIL OP AFSPRAAK.

Lees meer
RoofAppartement - Denderleeuw
Denderleeuw
€ 175 000

Appt. 80m² 1 slk, badk, kelder en privé terras

OPEN HUIS ZONDAG 2 APRIL OP AFSPRAAK. Gelegen in een zeer charmante en kleine privé residentie met 4 eenheden, bevindt zich dit zeer ruime en gezellige appartement van 80m². Via de gemeenschappelijke inkomhall komt u in de hall (sas), de grote en lichtrijke living (36m²), gezellige open keuken (+ uitrusting) badkamer met lavabo, douche en toilet, een ruime slaapkamer van 16m² alsook een ruim privé terras (6m²) met mooi uitzicht. In deze kleine residentie zijn GEEN EXTRA algemene kosten voor poetsen, (geen) lift, onderhoud of dergelijke zaken! Dubbel glas in PVC, centrale verwarming op gas, en met een EPC dat nog eens sterk gereduceerd wordt bij extra isolatie naar een energielabel B. Dit gebouw heeft een fantastische ligging, in een residentiële wijk en vlak nabij winkels, station, scholen, etc.... Dit ruime en zeer gezellige appartement wordt een mooie thuis of een ideale investeringseigendom met een mooi netto rendement! Mogelijkheid tot aankoop van privé staanplaats voor auto. Contacteer ons via info@francois-partners.be of 053 71 00 71 voor meer informatie of een bezoek ter plaatse. OPEN HUIS ZONDAG 2 APRIL OP AFSPRAAK.

Lees meer
Flat_Unspecified - Denderleeuw
Denderleeuw
€ 225 000

Appt. 2 slks, 2 badk, - 110m² + privé terras 20m²

OPEN HUIS ZONDAG 2 APRIL OP AFSPRAAK. Gelegen in een zeer charmante en kleine privé residentie met 4 eenheden, bevindt zich dit zeer ruime en gezellige appartement van 110m². Via de gemeenschappelijke inkomhall komt u in de privé hall, de grote en lichtrijke living, (36m²!), aparte leefkeuken (20m² + uitrusting) twee badkamers met elk lavabo, douche en toilet, 2 ruime slaapkamers van 13 en 17 m² alsook een groot privé terras van 20 m². In deze kleine residentie zijn GEEN EXTRA algemene kosten voor poetsen, (geen) lift, onderhoud of dergelijke zaken! Dubbel glas in PVC, centrale verwarming op gas, en met een EPC dat nog eens sterk gereduceerd wordt bij isolatie. Bij extra isolatie van de gevel wordt het EPC gereduceerd naar een energielabel B. Dit gebouw heeft een fantastische ligging, in een residentiële wijk en vlak nabij winkels, station, scholen, etc.... Dit ruime en zeer gezellige appartement wordt een mooie thuis of een ideale investeringseigendom met een mooi netto rendement! Mogelijkheid tot aankoop van privé staanplaats voor auto. Contacteer ons via info@francois-partners.be of 053 71 00 71 voor meer informatie of een bezoek ter plaatse. OPEN HUIS ZONDAG 2 APRIL OP AFSPRAAK.

Lees meer
Villa - Liedekerke
Liedekerke
€ 410 000

VILLA, PRACHTIG GELEGEN EN VERNIEUWD MET 4K, GAR. en TUIN OP ca. 7are

OPEN HUIS OP AFSPRAAK ZATERDAG 1 APRIL. Gelegen in een super mooie, rustige en residentiële wijk, is deze mooie en goed onderhouden villa een prachtige opportuniteit. Zij werd gebouwd in 1981, maar werd in 2015 grotendeels vernieuwd: nieuwe keuken, vloer gelijkvloers, nieuw dak met topisolatie, nieuwe elektriciteit (blanco keuring!); deels vernieuwde ramen, nieuwe CV installatie op gas etc... Op het gelijkvloers vindt u de inkomhall, gastentoilet met lavabo, een bureel met nieuwe inbouwkasten, een ruime living, veranda + semi-open keuken van 56 m2, een wasplaats, garage 16m² en kruipkelder. Op de eerste verdieping vindt u de nachthall, badkamer met ligbad/douche en dubbele lavabo, apart toilet met lavabo en 3 bijkomende kamers (15.5; 13.5; 10m²). De prachtige tuin heeft een prachtig vergezicht van kilometers en is optimaal Zuid/West gericht. Op de oprit is plaats voor meerdere wagens, en de woning heeft een zeer goede staat van onderhoud. Mits goedkope en eenvoudige extra isolatie van de spouwmuren en van de veranda maakt u er makkelijk een B-EPC van! Een dergelijke woning komt niet vaak te koop, maak vandaag nog een afspraak via info@francois-partners.be of 053 71 00 71. OPEN HUIS OP AFSPRAAK ZATERDAG 1 APRIL.

Lees meer
Villa - Aalst
Aalst
€ 489 000

RUIME VILLA 1995 MET 4 SLKS GAR EN TUIN OP ca 6,5 ARE

OPEN HUIS ZATERDAG 25 MAART OP AFSPRAAK. Deze villa werd zeer degelijk gebouwd in 1995 met de beste isolatie en afwerking. Met een topligging, zeer ruime en praktische indeling en oerdegelijke bouw is dit een topaankoop. In de vloer zit 50cm argex isolatie, de muren hebben spouwisolatie en in het dak 15cm isolatie. Op het gelijkvloers vindt u een zeer ruime en chique inkom/traphall met gastentoilet, een grote living in L-vorm (44m²!) met inbouwhaard, een aparte leefkeuken in massief hout (makkelijk natuurkleur van te maken!), een bureel/slaapkamer met douchekamer van 16m², een ruime garage/stookplaats/berging van 27m², een afgesloten veranda en een semi-open pergola. Op de eerste verdieping nog 3 extra slaapkamers (25, 15 en 21,5 m²!), een zeer complete badkamer met dubbele lavabo, ligbad en aparte douche en een apart toilet. Via de uittrektrap bereikt u de zolder. De tuin is zuid-gericht en voorzien van een tuinhuis. Mits wat schilderwerken en mooie binnenhuisinrichting maakt u van deze woning een zeer gezellige thuis! Door zijn unieke ligging, grootte, degelijkheid, charme en goede energiescore (nog makkelijk extra te verbeteren) is deze woning een topkans. OPEN HUIS ZATERDAG 25 MAART OP AFSPRAAK. Contacteer ons via info@francois-partners.be of 053 71 00 71 voor meer informatie of een bezoek ter plaatse.

Lees meer
Dwelling_Unspecified - Wetteren
Wetteren
€ 239 000

CHARMANTE TE VERBOUWEN WONING 350m² OP PERCEEL 17a58ca MET 65m STRAATBREEDTE!

Op deze zeer open en groene locatie vindt u deze zeer charmante art-deco woning. Zij werd gebouwd/verbouwd in 1976 en biedt zeer veel mogelijkheden! Vooreerst de grond zelf: meer dan 17 are, en een huis in een zeer authentieke stijl met 350m² bruikbare oppervlakte. De structuur van de woning is goed: muren, tussenverdiepen en dakstructuur (balken) zijn bruikbaar mits heropbouw/behandeling. De muren kunnen perfect worden geïsoleerd en herbekleed; de tussenverdiepingen en de dakstructuur kunnen worden nagekeken en versterkt. Mits een nieuw onderdak en het aanbrengen van isolatie + strippen van de woning en installeren van nieuwe technieken wordt dit een zeer ruime, architecturale parel waarin u perfect uw woning of gebouw gemengd gebruik (wonen/werken) kan onderbrengen. Offerte verbouwingskosten aanwezig. Op het gelijkvloers vindt u een open ruimte + keuken/berging van ca. 150m² waar een grote living + eventueel werkruimte - praktijk etc... mogelijk zijn. Op de eerste verdieping nog vier kamers van samen 81m² en op de tweede verdieping een in te richten zolder van ca. 70m² voor extra kamers/badkamers. De hele woning + het terras zijn volledig onderkelderd zodat u over nog eens ca. 100m² extra ruimte beschikt! Een unieke kans en vele mogelijkheden: contacteer ons op 053/71007 of mail naar info@francois-partners.be

Lees meer
Shop_Commercial - Lebbeke
Lebbeke
€ 449 500

TOP ZAAK OP TOP LOCATIE MET HOGE OPBRENGST

Dit gebouw is gelegen op een toplocatie en in volle centrum. Het bestaat uit een handelszaak (349m²) en een totaal gerenoveerd en nieuw, zeer ruim appartement (125m²) met living, aparte nieuwe keuken (toptoestellen BOSCH), zeer nette, nieuwe badkamer (douche, toilet en lavabo) en 3 zeer ruime slaapkamers (17, 17 en 20 m²) Op het gelijkvloers vindt u een prachtige handelsruimte van 175m² (winkel, atelier, verbruiksruimte), 2 ateliers van 30 en 72m² + bijkomende ruimtes van 37 en 72m². Deze zaak genereert een zeer mooie omzet, en het gebouw werd volledig vernieuwd: nieuwe ramen, keukens, CV, airco, elektriciteit etc... Met een verhuur aan ca. 2800 euro per maand komt u aan een zeer hoog netto rendement. Breng snel een bezoek! Contacteer ons via info@francois-partners.be of 053 71 00 71 voor meer informatie of een bezoek ter plaatse.

Lees meer
Shop_Commercial - Lebbeke
Lebbeke
€ 449 500

TOP ZAAK OP TOP LOCATIE MET NETTO 5,5% rendement

Dit gebouw is gelegen op een toplocatie en in volle centrum. Het bestaat uit een handelszaak (349m²) en een totaal gerenoveerd en nieuw, zeer ruim appartement (125m²) met living, aparte nieuwe keuken (toptoestellen BOSCH), zeer nette, nieuwe badkamer (douche, toilet en lavabo) en 3 zeer ruime slaapkamers (17, 17 en 20 m²) Op het gelijkvloers vindt u een prachtige handelsruimte van 175m² (winkel, atelier, verbruiksruimte), 2 ateliers van 30 en 72m² + bijkomende ruimtes van 37 en 72m². Deze zaak genereert een zeer mooie omzet, en het gebouw werd volledig vernieuwd: nieuwe ramen, keukens, CV, airco, elektriciteit etc... Met een verhuur aan ca. 2800 euro per maand komt u aan een zeer hoog netto rendement. Breng snel een bezoek! Contacteer ons via info@francois-partners.be of 053 71 00 71 voor meer informatie of een bezoek ter plaatse.

Lees meer
Shop_Commercial - Aalst
Aalst
€ 345 000

TOP gelegen, zeer ruim kantoor / commercieel gebouw gelijkvloers + parkings

A-ligging, commercieel gelegen en vlot bereikbaar handelspand/kantoor, op de gelijkvloerse verdieping van een residentie vlakbij de afrit Aalst van de E40 met een bruikbare vloeroppervlakte van 225 m². TOP RENDEMENT van 8% Bruto - 7% Netto !!! De indeling is multifunctioneel en zeer praktisch: inkomhal, 8 grote bureelruimtes (30m², 19m², 22m², 28m², 20m², 13m², 23m², 27m²), aparte keuken, toiletten M/V, en in de kelder een grote extra opslagruimte (20m²). Mogelijkheid om muren weg te nemen tot grote(re) ruimte(s). Tevens beschikt dit pand ook over een goede visibiliteit met ramen/vitrine naar de straatzijde toe + zeer veel parkeermogelijkheid dankzij 2 private parkings + een grote algemene parking vooraan het gebouw met meerdere parkeerplaatsen. Mogelijkheid ook tot twee extra afgesloten garageboxen. Zeer geschikt voor kantoren (boekhouder, notariaat, verzekeringskantoor etc...), kiné- of dokterspraktijk, wellness, kapper, fitness, boekhandel, winkel, etc... dus ZEER veel mogelijkheden !!! CONTACTEER ons voor meer info: 053/710071 - info@francois-partners.be

Lees meer
Office_Other - Aalst
Aalst
€ 345 000

TOPLIGGING OPBRENGSTEIGENDOM Bruto 8% - Netto 7% RENDEMENT

A-ligging, commercieel gelegen en vlot bereikbaar handelspand/kantoor, op de gelijkvloerse verdieping van een residentie vlakbij de afrit Aalst van de E40 met een bruikbare vloeroppervlakte van 225 m². TOP RENDEMENT van 8% Bruto - 7% Netto !!! De indeling is multifunctioneel en zeer praktisch: inkomhal, 8 grote bureelruimtes (30m², 19m², 22m², 28m², 20m², 13m², 23m², 27m²), aparte keuken, toiletten M/V, en in de kelder een grote extra opslagruimte (20m²). Mogelijkheid om muren weg te nemen tot grote(re) ruimte(s). Tevens beschikt dit pand ook over een goede visibiliteit met ramen/vitrine naar de straatzijde toe + zeer veel parkeermogelijkheid dankzij 2 private parkings + een grote algemene parking vooraan het gebouw met meerdere parkeerplaatsen. Mogelijkheid ook tot twee extra afgesloten garageboxen. Zeer geschikt voor kantoren (boekhouder, notariaat, verzekeringskantoor etc...), kiné- of dokterspraktijk, wellness, kapper, fitness, boekhandel, winkel, etc... dus ZEER veel mogelijkheden !!! CONTACTEER ons voor meer info: 053/710071 - info@francois-partners.be

Lees meer
Office_Commercial - Aalst
Aalst
€ 345 000

TOP gelegen, zeer ruim kantoor / commercieel gebouw gelijkvloers + parkings

A-ligging, commercieel gelegen en vlot bereikbaar handelspand/kantoor, op de gelijkvloerse verdieping van een residentie vlakbij de afrit Aalst van de E40 met een bruikbare vloeroppervlakte van 225 m². TOP RENDEMENT van 8% Bruto - 7% Netto !!! De indeling is multifunctioneel en zeer praktisch: inkomhal, 8 grote bureelruimtes (30m², 19m², 22m², 28m², 20m², 13m², 23m², 27m²), aparte keuken, toiletten M/V, en in de kelder een grote extra opslagruimte (20m²). Mogelijkheid om muren weg te nemen tot grote(re) ruimte(s). Tevens beschikt dit pand ook over een goede visibiliteit met ramen/vitrine naar de straatzijde toe + zeer veel parkeermogelijkheid dankzij 2 private parkings + een grote algemene parking vooraan het gebouw met meerdere parkeerplaatsen. Mogelijkheid ook tot twee extra afgesloten garageboxen. Zeer geschikt voor kantoren (boekhouder, notariaat, verzekeringskantoor etc...), kiné- of dokterspraktijk, wellness, kapper, fitness, boekhandel, winkel, etc... dus ZEER veel mogelijkheden !!! CONTACTEER ons voor meer info: 053/710071 - info@francois-partners.be

Lees meer
Hangar - Dilbeek
Dilbeek
€ 795 000

INDUSTRIEGEBOUW / LOODS MET WOONST ca. 1000 m2 op ca. 64 are grond

Dit industriepand werd gebouwd begin de jaren '70 en bevat een loods/atelier en een luxueus woongedeelte. De totale bruikbare en bebouwde oppervlakte bedraagt ca. 850 m2 plus daarbij nog 140m2 op de tweede verdieping waar een administratief of woongedeelte mogelijk is. Dit brengt de totale bruikbare oppervlakte op ca. 1000m2. Een deel van het industriepand is ingericht als een luxueuze woonst, met grote woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, een stockageruimte en wasplaats. Daarnaast een afgesloten loods + ateliers en werkplaatsen en garage. De grond bestaat uit een private weg die leidt naar een perceel van totaal ca. 6200 m2 , waarvan ca. 3000m2 industriegrond, gelegen in een goedgekeurd BPA dd. 2008. Zeer centraal gelegen: vlakbij de Ninoofsesteenweg en opritten voor de autostrades. Unieke kans in de regio. Voor een bezoek bel 053/710071

Lees meer
Dwelling_Unspecified - Aalst
Aalst
€ 338 000

PRACHTIG GELEGEN, RUIME HOB MET 3SLK. 2 GAR. EN TUIN 20 ARE

OPEN HUIS ZATERDAG 18 MAART OP AFSPRAAK. Deze woning heeft alles om u te charmeren: degelijke bouw, grote ruimtes, goed onderhouden en prachtige ligging. Op het gelijkvloers vindt u de inkomhall, gastentoilet, grote living (46m²!) en gezellige semi-open keuken (14m²) met aansluitend een grote dubbele garage met veel extra berg- en wasplaats. Op de eerste verdieping vindt u een nachthall, 3 ruime slaapkamers (15, 16 en 17m²!), ruime badkamer met ligbad/douche, dubbele lavabo en toilet. Via een uittrektrap gaat u naar de zolder, die nog volledig in te richten is. De woning heeft overal dubbel glas (aluminium ramen + deels houten ramen aan de voorkant), centrale verwarming op stookolie (installatie vernieuwd in 2012), overal betonnen tussenvloeren en gevels + dakbedekking in goede staat. Een groot raam met panoramisch vergezicht naar de Z/W gerichte tuin laat veel licht binnen. De grote tuin (20 are!) is eventueel op te splitsen zodat u een kleinere tuin heeft van ca. 60m diep (6a50). Mits een lichte opfrissing (badkamer, schilderen etc...) maakt u van deze woning uw ideale thuis! OPEN HUIS ZATERDAG 18 MAART OP AFSPRAAK. Contacteer ons via info@francois-partners.be of 053 71 00 71 voor meer informatie of een bezoek ter plaatse.

Lees meer
Dwelling_Unspecified - Aalst
Aalst
€ 328 000

UNIEK GELEGEN, CHARMANTE HOB 3SLK GAR TUIN CENTR. EREMBODEGEM

Deze klassevolle, charmante en oerdegelijke half open woning werd gebouwd met dure en sterke materialen. Bouwjaar 1964, maar goed onderhouden, heeft zij enorme kwaliteiten: topligging, veel ruimte, praktische indeling, klasse, degelijkheid, garage en tuin. Op het gelijkvloers vindt u een ruime en standingvolle inkomhall met gastentoilet (incl. lavabo), vestiaire en traphall met prachtige trap in natuursteen. De ruime living met klassevol volhouten parket sluit aan bij de veranda (meer dan 20m2!) zodat zij samen meer dan 60m2 groot zijn. Er is een aparte, grote leefkeuken en een praktische kelder op de -1. Naast en achter het huis zijn er een grote oprit voor ca. 2 wagens + een mooie tuin en een garage die ook als tuinberging kan gebruikt worden. Op de eerste verdieping vervolgens 3 zeer ruime kamers van 21, 19 en 12,5m2 (met inbouwkasten) alsook een badkamer met bad, lavabo en toilet. Op de 2de verdieping nog een hele ruime zolder (80m2!) die verder naar wens kan ingericht worden. Tussenvloeren in beton en dak in goede staat. Mits verbetering van de electriciteit en isolatie + een modernisering maakt u van deze prachtige half open bebouwing een hedendaagse droom en thuis!

Lees meer