François & Partners - Vast en zeker

Residentieel bouwproject

Woning

Adres

9520 Bavegem

Interieur

Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:Ja
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja, Open keuken
Berging:Ja
Zolder:Ja
Terras:Ja

Exterieur

Tuin:Ja
Garage:1

REEDS 4 LOTEN VERKOCHT, NOG 1 TE KOOP
In het landelijke St-Lievens-Houtem, in een oase van rust, bevinden zich deze mooi symmetrisch verdeelde loten, deel uitmakend van een verkavelingsaanvraag. Kom dit uitzonderlijke goed ontdekken en wees u bewust van de aangename woonmogelijkheden. Hier kan u kiezen uit 5 gunstig georiënteerde loten, met ZO-gerichte tuin, waarvan 4 voor half-open bebouwing en 1 voor open bebouwing, van resp 550 m², 462 m², 544 m², 627 m² en 709 m².
Een unieke kans die u beter niet laat liggen! Alle loten kunnen woningen voorzien met gevelbreedtes van 8 m en een bouwdiepte van 15 m. Ontdek deze opportuniteiten en voorzie hierop de woning van uw dromen!
Deze nieuw te bouwen woningen zijn nog volledig te bepalen naar eigen smaak en wens. Zowel naar architectuur, indeling als materiaal zijn er nog vele mogelijkheden, maar bieden zij een zeer grote ruimte, comfort en luxe aan de nieuwe eigenaars. De woningen wordt traditioneel gebouwd met enkel de beste materialen en mooiste afwerking!
Prijzen voor water- en winddicht. Prijzen excl. registratie, BTW, architect en aansluitingskosten nutsvoorzieningen
ENKEL nog lot 5 (709m²) te koop aan 135.000 Euro. Aarzel niet Björn (0491/88.61.51.) te contacteren voor vragen of inlichtingen.

Algemeen

Adres:Benedenstraat 24
Bavegem
Referentie:abc123
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Perceeloppervlakte:544 m²
Bewoonbare opp.:216 m²
Type constructie:Traditioneel

Energieprestatiecertificaat

EPC Certificaat Nr.:EPB

Informatieplicht