François & Partners - Vast en zeker

ZEER RUIME EN GOED ONDERHOUDEN WONING MET 4 SLK, TUIN, GARAGE EN ATELIER OP 3are14ca

Woning

Adres

1502 Lembeek

Interieur

Kamers:4
Badkamers:Ja
WC:Ja
Woonkamer:30 m²
Keuken:30 m²
Zolder:Ja
Praktijkruimte:Ja

Exterieur

Tuin:Ja
Parking:2

Deze zeer goed onderhouden en gezellige woning is gelegen in Lembeek en heeft een perfecte verbinding met autostrade, centrum, openbaar vervoer en winkels.
De woning heeft een zeer gezellige keuken en een zithoek die rechtstreeks aansluit op de tuin en de achterliggende garage. Op het gelijkvloers heeft u ook nog een zeer grote zit- en eetplaats, en een bureel of slaapkamer. Op de eerste verdieping zijn er nog twee zeer grote slaapkamers, en op de tweede verdieping een vierde slaapkamer en praktische zolder. De verwarming gebeurt door gasconvectoren, er is dubbel glas. Achteraan de woning is een zeer ruime garage bereikbaar via de achterliggende straat, en boven de garage is er nog een ruime werkruimte/atelier. Ook 2 extra parkeerplaatsen vooraan. Regenwaterput aanwezig.
Een zeer gezellige en goed onderhouden woning, die mits een beetje opfrissing (niet nodig) uw eigen thuis kan worden! Zeer goedkoop in onderhoud (gas + elektriciteit slechts 100 euro voor permanente bewoning!!) en klein beschrijf! Voor info, bel Firmin op het nummer 0478/49.33.07

Algemeen

Adres:Bergensesteenweg 577
Lembeek
Referentie:abc123
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Perceeloppervlakte:314 m²
Beglazing:Dubbel
Verwarming:Aardgas
Verwarmd water:Gasboiler

Energieprestatiecertificaat

EPC Certificaat Nr.:20150906-0001790754-1
EPC Index:378,00KWh/m²/jaar

Informatieplicht