François & Partners - Vast en zeker

Ruime woning met atelier

Woning

Adres

9340 Oordegem

Interieur

Slaapkamers:4
Badkamers:Ja
WC:2
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Bijkeuken:Ja
Berging:Ja
Zolder:Ja
Kelder:Ja
Praktijkruimte:Ja
Terras:Ja

Exterieur

Tuin:Ja

Unieke aanbieding, deze charmante en fraai ingerichte woning met 4 slaapkamers en garage met werkatelier ! Prijs – kwaliteit : zeer interessant!
Deze ruime woning bevindt zich nabij het centrum van Oordegem, doch in een rustige buurt, met een grondoppervlakte van 260 m² en een gezellige zuid gerichte tuin, reeds gerenoveerd met nieuwe dubbele beglazing en deuren in PVC, dakisolatie, recente keuken en badkamer.
De woning beschikt op het gelijkvloers over een grote living met eetplaats en haardvuur, een recente keuken, een badkamer met bad, inloopdouche, dubbele lavabo en WC, een berging/bijkeuken, een wasplaats, een hobbyruimte, een garage met werkplaats. De 1ste verdieping is verdeeld in een nachthal, 2 grote slaapkamers, 2 kinderkamers en een aparte WC. De zolder is geïsoleerd en biedt de mogelijkheid tot het creëren van extra kamers. Verwarming op aardgas. Elektriciteit conform.

Deze 4 gevel -woning blinkt uit door zijn praktische indeling, zijn ruime vertrekken met hoge plafonds, zijn aangename lichtinval, zijn ruimtegevoel, zijn voordeel van klein beschrijf, zijn centrale doch rustige ligging, zijn ruime zuid-gerichte charmante tuin met terras, zijn conforme elektriciteit, zijn directe instapklaarheid, zijn solide structuur, de aanwezigheid van een werkatelier, garage en eventuele werkput, zijn vlotte bereikbaarheid met alle faciliteiten in de buurt!
Prijs – kwaliteit - : een aanrader! Voor meer info en/of bezoek contacteer Bjorn op het nr. 0476/68.93.23

Algemeen

Adres:Zwaanstraat 4
Oordegem
Referentie:abc123
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Perceeloppervlakte:260 m²
Raamwerk:PVC
Beglazing:Dubbel
Verwarming:Aardgas

Energieprestatiecertificaat

EPC Certificaat Nr.:20140224-0001541436-00000007-0
EPC Index:792,00KWh/m²/jaar

Informatieplicht